spanduk011
spanduk2
spanduk3

produk

Minangka partner inovatif, kita nawakake luwih saka mung produk dhuwur-nilai.

liyane >>

babagan awake dhewe

Tim sales kita kalebu profesional kanthi pengalaman industri sing kuwat.

ab-bg

apa kita nindakake

Suzhou Springchem International Co., Ltd. wis spesialisasi ing riset lan pangembangan lan produksi fungisida kimia saben dina lan bahan kimia liyane wiwit taun 1990-an.Pabrik kita dumunung ing provinsi Zhejiang.Kita duwe basis produksi kimia lan bakterisida saben dina lan minangka perusahaan teknologi tinggi nasional kanthi pusat teknik R&D kotamadya lan basis uji pilot.Produk kita wis didol ing domestik lan luar negeri, sawetara saka seri produk kita wis kerjasama apik karo akeh Enterprises misuwur ing China.Kita nyedhiyakake luwih saka bahan mentah kimia sing paling apik lan berkinerja tinggi.

liyane >>
Sinau luwih akeh

Kita nggawe reputasi kanthi yakin manawa konsistensi kualitas penting.

Klik kanggo manual
  • Kita duwe tim sales munggah united, kabeh duwe luwih saka 10 taun.

    Tim sales

    Kita duwe tim sales munggah united, kabeh duwe luwih saka 10 taun.

  • Kita duwe tim pengadaan.Pelanggan kerjasama jangka panjang..

    Tim Purchasing

    Kita duwe tim pengadaan.Pelanggan kerjasama jangka panjang..

  • Kita bakal nyedhiyani personel layanan konsultasi, lan kita pengin ..

    Para konsultan

    Kita bakal nyedhiyani personel layanan konsultasi, lan kita pengin ..

Aplikasi

Kita ndhukung sampeyan ngadhepi akeh tantangan lan nawakake solusi sing digawe khusus.

  • 20+ 20+

    Negara sing ditutupi

  • 1000MT+ 1000MT+

    kapasitas

  • 2+ 2+

    agensi

  • 1998 1998

    Madegake

  • 80+ 80+

    Pengalaman

warta

Klompok musim semi sing bakal teka bakal terus-terusan nganyarke merek, pemasaran lan layanan.

Perayaan Natal sing Berharga Kanthi Staf ...

Perayaan Festival Natal 2020 minangka acara sing apik lan luar biasa ...

Introduksi alpha-Arbutin

Alpha Arbutin minangka zat aktif sing asale saka tetuwuhan alami sing bisa gawe putih lan ngresiki kulit.Alpha Arbutin Powder bisa nyusup menyang kulit kanthi cepet tanpa ...
liyane >>

Pengenalan benzalkonium bromida

Benzalkonium bromide minangka campuran saka dimethylbenzylammonium bromide, padhet lilin kuning-putih utawa gel.Gampang larut ing banyu utawa etanol, kanthi ambune aromatik lan arang banget ...
liyane >>