dheweke-bg

Kabar

  • Aplikasi saka Phenethyl Acetate Acetic Acid

    Aplikasi saka Phenethyl Acetate Acetic Acid

    Ing industri wewangian, fenil etil asetat kurang penting tinimbang benzil asetat, frekuensi lan total dikarepake ing macem-macem rumus rasa luwih sithik, alesan utama yaiku aroma fenil etil asetat luwih "inferior" - kembang, fruity. "ora apik"...
    Waca liyane
  • Apa rasa alami luwih apik tinimbang rasa sintetis

    Apa rasa alami luwih apik tinimbang rasa sintetis

    Saka sudut pandang industri, wewangian digunakake kanggo ngatur rasa aroma sing molah malih saka zat kasebut, sumbere dipérang dadi rong kategori: siji yaiku "rasa alami", saka tanduran, kewan, bahan mikroba nggunakake "metode fisik" ekstrak wangi subs...
    Waca liyane
  • Apa Bahan Ing Povidone Iodine

    Apa Bahan Ing Povidone Iodine

    Povidone yodium minangka antiseptik sing umum digunakake kanggo nambani tatu, sayatan bedah, lan area kulit liyane.Iki minangka kombinasi povidone lan yodium, rong zat sing kerja bareng kanggo nyedhiyakake agen antibakteri sing kuat lan efektif.Povidone yaiku ...
    Waca liyane
  • Apa PVP Kimia Ing Produk Rambut

    Apa PVP Kimia Ing Produk Rambut

    PVP (polyvinylpyrrolidone) minangka polimer sing umum ditemokake ing produk rambut lan nduweni peran penting ing perawatan rambut.Iki minangka bahan kimia serbaguna sing nduweni macem-macem kegunaan, kalebu minangka agen pengikat, pengemulsi, pengental, lan agen pembentuk film.Akeh perawatan rambut ...
    Waca liyane
  • Faktor apa sing ana gandhengane karo kegigihan wewangian?

    Faktor apa sing ana gandhengane karo kegigihan wewangian?

    Industri wewangian lan rasa negaraku minangka industri sing berorientasi pasar lan terintegrasi global.Perusahaan wewangian lan wewangian kabeh ana ing China, lan akeh produk wewangian lan wewangian domestik uga diekspor kanthi jumlah akeh.Sawise luwih saka ...
    Waca liyane
  • Apa rasa alami luwih apik tinimbang rasa sintetis

    Apa rasa alami luwih apik tinimbang rasa sintetis

    Saka sudut pandang industri, wewangian digunakake kanggo ngatur rasa aroma molah malih zat kasebut, sumbere dipérang dadi rong kategori: siji yaiku "rasa alami", saka tanduran, kewan, bahan mikroba nggunakake "metode fisik" ekstrak wangi...
    Waca liyane
  • Efek cinnamyl alkohol ing produk perawatan kulit

    Efek cinnamyl alkohol ing produk perawatan kulit

    Cinnamyl alkohol minangka minyak wangi sing ngandhut kayu manis lan ekstrak balsamic, lan ditemokake ing pirang-pirang produk perawatan pribadi, kayata pelembab, pembersih, parfum, deodoran, produk rambut, kosmetik, lan pasta gigi, asring digunakake minangka bumbu utawa bahan perasa.Dadi aku...
    Waca liyane
  • Aplikasi Damascenone ing rasa panganan

    Aplikasi Damascenone ing rasa panganan

    Damascenone, cairan ora ana warna nganti kuning cahya.Ambune umume dianggep minangka woh manis lan kembang mawar.Rasakake kanthi ati-ati, rasa manise damascenone kalebu alkohol manis, ora padha karo manis madu.Aroma damascenone uga beda karo ...
    Waca liyane
  • Aplikasi saka β-Damascone

    Aplikasi saka β-Damascone

    β-Damascone minangka komponen aroma cilik nanging kritis sing ditemokake dening Ohoff ing lenga mawar Turki Bulgaria.Kanthi atraktif mawar, plum, anggur, raspberry kaya cathetan kembang lan fruity alami, uga nduweni daya difusi sing apik.Nambahake jumlah cilik menyang macem-macem formula rasa bisa ...
    Waca liyane
  • Whis minangka aplikasi kanggo Natural Coumarin

    Whis minangka aplikasi kanggo Natural Coumarin

    Coumarin minangka senyawa sing ditemokake ing pirang-pirang tanduran lan uga bisa disintesis.Amarga ambune sing khas, akeh wong sing seneng nggunakake minangka aditif panganan lan bahan parfum.Coumarin dianggep duweni potensi beracun kanggo ati lan ginjel, lan sanajan aman banget kanggo ...
    Waca liyane
  • Aplikasi antibakteri cinnamaldehyde ing kemasan pangan

    Aplikasi antibakteri cinnamaldehyde ing kemasan pangan

    Cinnamaldehyde nyathet 85% ~ 90% minyak atsiri kayu manis, lan China minangka salah sawijining wilayah tanduran kayu manis utama, lan sumber daya cinnamaldehyde sugih.Struktur molekul Cinnamaldehyde (C9H8O) yaiku gugus fenil sing disambungake menyang acrylein, ing kahanan alami ...
    Waca liyane
  • Sodium benzoate aman kanggo kulit

    Sodium benzoate aman kanggo kulit

    Sodium benzoate minangka pengawet digunakake akeh ing industri pangan lan kimia lan kadhangkala digunakake ing kosmetik utawa produk perawatan kulit.Nanging apa kontak langsung karo kulit mbebayani?Ing ngisor iki, SpringChem bakal nggawa sampeyan lelungan kanggo nemokake.Pengawet natrium benzoat...
    Waca liyane